seven

Starta ditt projekt

Går du i husbyggartankar?

Vi vill vara med från start!

Vi hjälper dig med bygglov

Låt oss på Projektbyggarna vara med från start! Vi lovar att slutresultatet blir så mycket bättre med professionell projektledning. Många drar i gång projektering själva genom att ta fram ritningar och även söka bygglov men i många fall läggs mycket jobb ner i onödan. Det bästa är om vi kommer in i ett så tidigt skede som möjligt. Då kan du få råd om vad som är genomförbart och mest kostnadseffektivt. Sedan lotsar dig tryggt och säkert genom hela processen, från idé till färdigt bygge med hjälp av våra duktiga samarbetspartners. Vi har lång erfarenhet i byggbranschen och kommer gärna med smarta lösningar för bästa resultatet.

Vi finns med dig hela vägen

Hos Projektbyggarna får du alltid rätt expertis, du sparar du både tid och pengar. Våra offerter är kostnadsfria och vi räknar gärna på fast pris, men då behöver vi ritningar och underlag på materialval och liknande. Vill du hjälper vi dig gärna med ritningar, men då för en kostnad utöver det fasta priset. Vi kan även lämna ett uppskattat pris och sedan utföra arbetet löpande. Det är oftast är mest fair eftersom det oftast tillkommer eller försvinner moment under byggets gång.

 

Har du börjat fundera på att bygga om eller bygga nytt? Det är aldrig för tidigt att ta kontakt med oss. Kontakta oss redan idag så återkommer vi så snabbt vi kan till dig!

info@projektbyggarna.se
070-5872029 • 070-6652684

 

Vill du ha en offert eller har du en fråga?

Skriv till oss så hör vi av oss till dig med svar så fort vi kan!

  • Hör av dig till oss!